KırıkkaleManşetSağlık

Eski SSK Hastanesi Yıkılıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, eski SSK Hastanesi´nin depreme dayanıksız olduğu için yıkılarak yerine sağlık kompleksi ve diş hastanesi yapılacağını söyledi.
BİNA AÇIKLAMASI
Sağlık Müdürü Dr. Uzun, yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelerek ildeki sağlık yatırımları ile ilgili bilgi verdi. Kırıkkale ve bölgenin en önemli sağlık kuruluşlarından biri olduğumuzu belirten Dr. Uzun, eski SSK Hastanesi´nin yıkım kararının alındığını söyleyerek, “En kısa sürede yıktığımız binanın yerine yeni bir hastane yaparak o bölgemizi sağlık kompleksi haline getireceğiz” dedi. Kırıkkale´de devam eden sağlık yatırımları konusunda bilgi veren Uzun, “Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası, 8 Aile Hekimliği Hizmet Binası, 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği, 40 üniteli Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmeti İstasyonunu içine alan sağlık kompleksi proje aşamasında olup en kısa zamanda yapımına başlanacaktır” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu