Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Eski Vekil Kıratlı Yeni Dönem İçin Adaylık Başvurusunda Bulundu

Kırıkkale Ak Parti Milletvekilliğinde bir isim daha aday adaylığını açıkladı. Önceki dönemlerde Kırıkkale Milletvekilliği yapmış olan Turan Kıratlı aday adaylığını açıkladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ak Parti Milletvekilliğinde bir isim daha aday adaylığını açıkladı. Önceki dönemlerde Kırıkkale Milletvekilliği yapmış olan Turan Kıratlı aday adaylığını açıkladı.

HİZMET YOLUNDA DEVAM EDECEĞİZ

Kıratlı; “Hepimizin malumu 14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemiz, Cumhuriyetimizin 100. Yılında yeni bir seçime gidiyor. Kurulduğu günden bu yana girmiş olduğu tüm seçimleri başarı ile kazanan Ak Partimiz, her seçimde olduğu gibi yeni bir vizyon ortaya koyarak, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde “Türkiye Yüzyılı” hedefleriyle yine Allah’ın izniyle kazanacağı bir seçime hazırlanıyor. Geçtiğimiz 20 yılda her seçimde milletten aldığı yetki ve destekle, halkımızın huzur ve refahına önemli katkılar sağlayan icraatlar ve reformlara imza atan AK Parti, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu ile 14 Mayıs 2023 seçimlerini de kazanarak, millete hizmet yoluna devam edecek. İktidarı süresince tek derdi millet olan Ak Parti ve kadroları, bu yarışı da, kazanacaktır. Buna inancım tamdır. Memleketimiz için, şehrimiz için, partimiz için hayırlı ne ise o olsun”. Dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x