Siyaset

Esnafların Sesi Olacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, hafta sonu Pazar günü yapılacak seçim öncesi önemli mesajlar vermeye devam ediyor.

HABER: TAHİR ERDEM

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Altınışık, “Esnaf ve hemşehrilerimizin sesi olmaya devam ediyoruz. Mevcut ekonomik gidişattan, göç dalgasından, işsizlikten bunalan hemşehrilerimiz kararını İYİ Parti ile vermiş. Gittiğimiz her yerde bizleri bağrına basan, umut dolu gözlerle bizleri karşılayan hemşehrilerimizin teveccühü ile 14 Mayıs’ta Kırıkkale’de tarih yazacağız” açıklamasında bulundu.

Altınışık, ziyaretlerinde gördüğü vatandaşlarına kendilerine yönelik umutları için açıklamada bulunarak, “Hemşehrilerimizin seslerine kulak vererek mevcut sorunlara dair notlarımızı aldık. Bizleri kurtuluş umudu olarak gören hemşehrilerimizin umutlarını boşa çıkarmayacağız. Söz veriyoruz Kırıkkale’nin tüm sorunları İYİ Parti İktidarında ilk yıldan itibaren çözülecek ve Kırıkkale günden güne gelişecek” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu