Gündem

Eşsiz Lezzetlerde Sucuk Çeşitleri Kadıoğlu Adresinde

Kadıoğlu Et Mamülleri olarak üretim faaliyetlerine 1990 yılında başlamıştır. Kendi marketlerine öze lezzet sucuklarla hizmetler vermeye başlamıştır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kadıoğlu Et Mamülleri olarak üretim faaliyetlerine 1990 yılında başlamıştır. Kendi marketlerine öze lezzet sucuklarla hizmetler vermeye başlamıştır. Daha sonrasında ise 1993 yılında şu anda da devam eden fabrika kuruluşunu yapmıştır. Kadıoğlu Et ve Süt Mamülleri Ltd. Şti. kurmuştur. İlk zamanlarda sadece sucuk üretimi yapan firma zamanla otomasyon sistemini ilerletmiştir. Kapasitesini son derece arttırmıştır ve ürün çeşitliliğine gitmiştir. Müşterileri için daima yöresel tatları koruyarak hizmetlerine devamlılık sağlar.

Göden sucuk, sucuk çeşitleri içerisinde harika lezzete sahip ürünlerden biridir. Kadıoğlu sizler için özenle hazırlamış olduğu bu sucuklarla hizmet kalitesi sunar. İnternet ortamından sucuklarınızı güvenli bir şekilde sipariş vererek adresinize kadar getirtebilirsiniz. Artık pandemiyle de birlikte gıda alanında online satışlar son derece yükselmektedir. Bu anlamda da Kadıoğlu sizler için özel fırsatlarla daha uygun fiyatlara sucuk satışları sunar.

Sucuk Fiyatlarındaki Değişmeler

Sucuk fiyatlarında zaman zaman değişiklikler söz konusu olabiliyor. Bunun başlıca sebebi de et ürünlerine gelen zamlardan kaynaklıdır. Aynı zamanda sucuğun yapımında kullanılan etin bölgesi de fiyatı etkileyen durumdur. %100 dana adında birden fazla farklı fiyatlarda sucuk olabilir. Ancak bu kafa karıştırmasın. Sadece etin bölgesine göre aralarında fiyat farklılığı görülür. Bunun dışında piliç ve hindi etinden yapılan sucuklar çok daha uygun fiyatlıdır. Ancak her biri de katkı maddesi içermeden sofralarınıza ulaşır.

Kaynak: https://kadioglusucuk.com/urun/kadioglu-dana-goden-sucuk-1-kg/

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x