Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

175. yıl için 175 fotoğraf

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Ali Kolat, Jandarma Teşkilatının 175. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanlığı tarafından İl Kültür Müdürlüğü’nde açılan resim sergisini gezdi.
 
Sergi açıldı
İl Kültür Müdürlüğü’ndeki sergiye, Vali Ali Kolat, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, il müdürleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı. İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut,  Jandarma’nın 175. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı’nca hazırlanıp, İl Jandarma Komutanlığı’na gönderilen fotoğrafları burada sergilediklerini söyledi. Ayrıca bu sergide, Jandarma Genel Komutanlığı’nın çeşitli konularda yapmış olduğu etkinliklerle ilgili 175 adet fotoğrafın olduğunu dile getirdi.
 
 
Soma için mütevazi program
Vali Ali Kolat,  burada yaptığı kısa konuşma da; “Biliyorsunuz Jandarma Teşkilatı’nın 175. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz. Bu çerçeve de kutlamaları devam ediyor. Ancak Jandarma Genel Komutanlığı’nın büyük bir duyarlılıkla Somadaki acıdan dolayı, bazı programları ciddi manada kaldırdılar. Programları çok mütevazı bir şekilde devam ediyor. Bu çerçeve de bu sergiyi düzenlediler. Ben emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ayrıca jandarmamızın 175. Yılını tebrik ediyorum” dedi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu