Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

3-0 yapacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un Kırıkkale’ye açtığı seçim bürosu dolup taşıyor. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek istişare yapan Milletvekili Adayları Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Kırıkkale’de 3-0 yapmak için çalışmaların hızla devam edeceğini söylediler.

 

DOLUP TAŞIYOR

Eski Ticaret ve Sanayi Odasının olduğu binaya açılan seçim bürosuna vatandaşlar ve partililer akın ediyor. Vatandaşlar ile teker teker ilgilenen Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Milletvekili adayları, hemen hemen her gün yapılan etkinlikler ile de vatandaşlardan tam not alıyor. Geçtiğimiz gün seçim bürosuna gelen vatandaşlara çiğ köfte ikramında bulunan Başkan Sungur, vatandaşlardan gelen tepkilerin olumlu olduğunu ve AK Parti ile vatandaşların yüzünün güleceğini söyledi.

 

BÜYÜK HİZMETLER YAPILDI

Vatandaşların olumlu tepkileri karşısında kendilerinin de mutlu olduğunu belirten Başkan Sungur, vatandaşlar siyasetçileri kendilerine hizmet etmesi ve daha güzel bir durumda yaşamak için seçtiklerini belirtti. AK Parti hükümeti zamanında tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’ye de büyük hizmetler yapıldığını söyleyen Sungur, Kırıkkale’nin daha güzel bir il olması için milletvekili adaylarının ve belediye başkanlarının birlikte güzel hizmetler yapacağını söyledi.

 

HALKIN İÇİNDEN GELEN ADAYLAR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir’in katılımı ile yapılan istişarede vatandaşlar Öztürk ve Demir’e destek sözü verirken, milletvekili adaylarından Demir, Kırıkkale için güzel projelerinin olduğunu, AK Parti’nin Kırıkkale’de 3-0 yapacağına inandığını söyledi. Halkın içinden gelen Milletvekili adaylarının olduğunu söyleyen Demir, Kırıkkale tarihi boyunca en iyi adayların bu dönem olduğunun altını çizdi.

 

3-0 YAPACAĞIZ

Açılan seçim bürosunda bütün vatandaşlar ile tek tek ilgilendiklerini ifade eden Öztürk, vatandaşların isteklerinin kendileri için çok önemli olduğunu, kendilerine iletilen istekleri yerine getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını ve büyük çoğunluğunu yaptıklarını söyledi. 1 Kasım seçimlerine bir hafta kadar zaman kaldığını söyleyen Öztürk, 2 Kasım’da AK Parti’nin Kırıkkale’de 3-0 yapacağını ve AK Parti’nin tek başına iktidara geleceğini söyledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu