Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

YİNE 3. HAFTA YENİLDİK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçen sezonu tek mağlubiyetle şampiyon tamamlayan Kırıkkalespor 3. Hafta da Düzcespor’a deplasmanda 3-0 yenilerek taraftarlarını üzdü.
YİNE 3. HAFTA YENİLDİK - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

  1. HAFTA UĞURSUZLUĞU

Geçen sezon ligin 3. Haftasında Yozgatspor’a mağlup olan ve sonrasında hiç mağlup olmayan Şimşekler bu sezonun 3. Haftasında da ilk mağlubiyetini alarak taraftarlarını üzdü. Sezona fırtına gibi başlayan ve Yomra beraberliği ile kupada Ordu’yu saf dışı bırakan Kırıkkalespor geçen hafta kendi evinde Kırkhan’la 0-0 berabere kalmıştı. Ligde iki beraberliği bulunan temsilcimiz Düzce deplasmanında 3-0 yenilerek 3. Ligde ilk mağlubiyetini almış oldu.
GALİBİYETE HASRETİZ
Bu sezon sadece kupada Ordu’yu uzatmalarda attığı golle yenen temsilcimiz, 3. Ligde daha galibiyet yüzü görmedi. 3 haftayı geride bırakırken temsilcimiz 2 beraberlik 1 mağlubiyet alarak 2 puanla, puan tablosunda son sırada yer aldı. Vasat bir oyun sergileyen ve mücadeleden uzak bir tablo çizen temsilcimiz Düzce deplasmanında 3 gol yemekten kurtulamadı. Lider Düzce adına golleri Barış Kazer(27dk), Kemal Ünal(30.dk) ve İsmail Türk(63.dk) kaydederken temsilcimiz Kırıkkalespor tepki veremedi.
SERDAR İKİNCİ YARI
YİNE 3. HAFTA YENİLDİK - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Geçen sezonun devre arasında takıma kazandırılan ve attığı gollerle takımın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Serdar Kılıç Düzce maçında ilk 11’de yer almadı. İkinci yarı Orçun’un yerine oyuna dâhil olan Serdar çok etkili olmadı. Sakatlıktan dönen kaptan Uğur’da ilk 11’de başlamazken 58. Dakikada Selahattin’in yerine oyuna girdi. Geçen hafta oyuna sonradan giren Veysi Durmaz’da yediğimiz 2. Golden 6 dakika sonra Utku’nun yerine oyuna girerek orta sahayı toparlamaya çalıştı.
ERKİN HOCA TRİBÜNDE
Maçın 22. Dakikasında skor 0-0 iken Erkin Hoca hakemle yaşadığı tartışma sonrasında tribüne gönderildi. Hocanın tribüne çıkması birlikte yoğunlaşan düzce atakları 27 ve 30. Dakikalarda gol olarak kalemize döndü. Gergin geçen maçta temsilcimiz skora herhangi bir tepki gösteremeyince 26 maç sonra ilk mağlubiyetimizi aldık. Yenilen 3 golde de yeni transferimiz tecrübeli kaleci Erhan’ın hataları göze çarparken, yeni kurulan takımın halen birbirine alışamadığı gözlendi.
KIRIKKALESPOR’DAN KISA KISA

  • Temsilcimiz Kırıkkalespor, 3. Ligin ilk 3 haftası sonucunda, 2 beraberlik bir mağlubiyet alarak 2 puanla ligin son sırasında yer aldı.
  • Temsilcimiz Kırıkkalespor, geçen sezon ligin 3. Haftasında Yozgatspor’a mağlup olmuş ve bu maça kadar hiç maç kaybetmemişti. Be sezonda 3. Haftada mağlup olmamız akıllara geçen sezonu getirdi.
  • Temsilcimiz Kırıkkalespor, bu sezon oynadığımız 3 lig maçında hiç gol kaydedemedi.
  • Düzce maçı ilk 11’inde geçen sezondan Engin, Adem ve Yasin yer aldı. Serdar, Veysi ve Uğur oyuna sonradan dahil oldu.
  • Kaptan Uğur sakatlığını atlatarak bu sezon ilk defa bir maça sonradan da olsa oyuna girdi.
  • Kırıkkalespor 26 maç sonra ilk defa mağlup oldu.
  • MKE ve TM birleşmesinden sonra T.M. Kırıkkalespor ilk defa kalesinde 3 gol gördü.
  • Kırıkkalespor bu sezon oynadığı 4 resmi maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.
  • Lig 2. Gurupta Temsilcimiz, Yomra ile birlikte gol atamayan iki takımdan biri.
  • Erkin Şimşir Kırıkkalespor başında çıktığı maçlarda 2. Sezonunda 2. Yenilgisini aldı.
  • Düzcespor, Kırıkkalespor’u yenerek 7 puanla Liderlik koltuğuna oturduYİNE 3. HAFTA YENİLDİK - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x