Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

7 Gün 24 Saat Hizmetteyim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bir taksi şoförü, camına ”şehit ve gazi ailelerine taksi bedava” yazdığı aracıyla, şehit ve gazi ailelerine ücretsiz hizmet veriyor.

7 GÜN 24 SAAT HİZMETTEYİM
Aracın arka camına, ”şehit ve gazi ailelerine taksi bedava” yazdıran Konak Taksi Durağından Mustafa Çayır,  şehit ve gazi ailelerinin kendisini haftanın 7 günü, 24 saat arayabileceğini ifade ediyor. Çayır, son günlerde yaşanan şehit olaylarından etkilenerek bu uygulamayı başlattığını belirterek, ”Her gün polis ve askerlerin şehit olması beni çok duygulandırdı. Ben de her Türk insanının şehitlere ve gazilere bir minnet borcu olduğunu düşünerek kendi minnet borcumu ufak da olsa bu şekilde ödemek istedim. Şehit ailelerimize başsağlığı diliyorum. Bu ülke bizim. Bunu kimsenin bölmeye ve yıkmaya gücü yetmeyecektir. Her zaman da bu görevi yapmaya hazırım, 7 gün 24 saat. Benim istediğim art niyetli kişilerin olmaması. Kendilerinin bir kimlik göstermeleri yeterli. Şehir içinde istedikleri saatte arayabilirler, nereye gitmek isterlerse” diye konuştu.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x