Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ahmet Önal aday olup olmayacağı hakkında ilk kez konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, gündemde çok konuşulan yerel seçimlerde aday olup olmayacağı konusunda ilk kez konuştu. Önal, “Kırıkkale merkez ve bütün ilçelerini CHP ile tanıştıracağız” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, gündemde çok konuşulan yerel seçimlerde aday olup olmayacağı konusunda ilk kez konuştu. Önal, “Kırıkkale merkez ve bütün ilçelerini CHP ile tanıştıracağız” dedi.

BU DÖNEM FARKLI BİR DÖNEM

31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi ilçe adaylarını açıklamaya devam ediyor. Kırıkkale kamuoyunda CHP Milletvekili Ahmet Önal’ın aday olup olmayacağı konuşuluyor. Konuyla ilgili ilk kez konuşan Önal, Yenigün Gazetesi’nin sorularını cevapladı. Önal, “Kırıkkale’de güzel şeyler olacak, olmaya da başladı. Bunlara bugün hep birlikte şahit olduk, bu dönem farklı bir dönem. Kırıkkale de ilçeler de ve beldeler de güzel şeyler olacak. Bu dönem farklı bir dönem toplum artık değişim, söylem ve sözlerin yerine getirilmesini istiyor.”

ÇOK İDDİALI HAZIRLANIYORUZ

Önal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Hem Türkiye hem Kırıkkale farklı bir siyasi döneme giriyor. Bu gün burada gördünüz biz de açıklıyoruz ilçe başkanlarımızı teker teker. Bugün Yahşihan Belediye Başkan Adayı Umut Kazan’ın aday tanıtımını gerçekleştirdik. Büyük coşku, beklenti ve umut var. Yahşihan’ın umudu Umut Kazan’ın açılışını yaptık. İnşallah 31 Mart akşamında başkanlığını da kutlayacağız. Hem Yahşihan’da hem merkezde ve diğer ilçelerimiz de Cumhuriyet Halk Partisi çok iddialı olarak hazırlıklarını ve çalışmalarını sürdürüyor. Seçim komiteleri kurulmuş vaziyette Allah utandırmasın Allah yardımcımız olsun.”

BÜTÜN ADAYLARIMIZIN YANINDAYIM

“İlçeler açıklandı.4 ilçemizi de bugüne kadar açıklamış olduk. Haftaya birkaç ilçemiz daha netleşecek. Kırıkkale Merkez ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Genel merkezimiziz çalışmaları devam ediyor ve buna göre Ankara Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi karar verecek. İnşallah güzel şeyler olur, her adayımız birbirinden kıymetli, nitelikli, değerli insanlar. Ben Ahmet Önal olarak elimden gelen tüm desteği tüm adaylarımızın seçimi kazanması için çalışarak, mücadelemizi devam ederek destek olmaya devam edeceğiz.”

GEREKEN BÜTÜN DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ

“31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi’ni belediyelerle tanıştırmak istiyoruz, Halkçı belediyelerle tanıştırmak istiyoruz. Güzel işler yapacağız. Güzel sesler geliyor, umudu görüyorsunuz ve burada ki heyecan en güzel mesajı veriyor. Birlik beraberlik içerisin de herkesi kucaklayarak hoşgörü ve saygı ile herkesle beraber olarak kimseyi ötekileştirmeden güzel bir kampanya dönemi geçireceğiz. Kazan Yahşihan olacak, Kazanan Kırıkkale ve beldeleri olacak” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hamı aytekin
Hamı aytekin
20 Ocak 2024 22:37

kırıkkalenin halkının genç cesur ve cesaretli adımlarla yola devam ikiside kırıkkale halkı sizinle veazimle sosyal belediyecilik kazanacak tir hami AYTEKİN

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x