Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Ak Parti adaylarını tanıtacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı 24 Haziran seçimleri için startını Cuma günü veriyor. Aday tanıtımı, konvoy, seçim konuşmaları ve iftar programı ile start verilmiş olacak.

CUMHURİYET MEYDANINDA

AK Parti’de 24 Haziran seçimleri için start veriliyor. Seçim startı aday tanıtım töreni ile başlayacak. Tören Cumhuriyet Meydanı’nda Cuma günü yapılacak. İl Başkanı Nuh Dağdelen, program konusunda bilgi verdi ve Cuma günü Cuma namazından sonra adayların konvoy türü bir program gerçekleştireceğini, konvoyun şehir turu atacağını ve meydanda sona ereceğini belirtti. Ardından ise meydanda tanıtım toplantısı yapılacağı bildirildi. Burada adaylar tanıtılacak, konuşmalar olacak, seçime yönelik açıklamalar yapılacak. Program yine meydanda iftar yemeği ile son bulacak.

HABER MERKEZİ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Huseyin BuyukYagli Köyünden
Huseyin BuyukYagli Köyünden
26 Mayıs 2018 08:32

Solo Türkte Gelecekmi ??? sadece Ramazan Cani tanitsaniz yeter bi onu tanimiyoruz 3_4 donemdir, gerekte yok galiba yazık oldu rekorlar kırarken dibi gormek son pişmanlık fayda etmiyor dedik anlamadın Nuh bey sorumlusu halkmı olacak tabiki yıllardır tek sorumlu Kırıkkale demi, keşke hiç il olmuyaydık bah Elmadaga Hasanoglana yuzlerce kişi buralara Cankiriya calismaya gunu birlik gidip geliyo, sizin eseriniz sayın vekilim senin eserin bir kişi göster elmadagdan cankiridan bize calismaya gelen bizden A101 _ BIM depolara Cankırı Lastik Fabrikasina Roketsana ve ismini bilmedigim bir suru fabrikaya konvoylar halinde servisler işçi guvenlikciler yol boylarında otostop cekiyor sizin eseriniz yazıklar olsun, Vaat edersiniz biz size 17 senedir karşılıksız verdik vaatlerinizi bile dinlemedik gonlumuz istedi Allah şahit ne oglum ne gardasima iş de demedim bebeler 1700 TL ye Elmadag Hasanoglanda calisiyorlar 500 yol 200 yemek 300 cigara ne kaldi Elmadag turistik yer degil Neden orda yolda belde gidip geliyorlar Kırıkkale il il amma köy iş yok sizin sayenizde Ankara Kirikkale dolmuscularini ihya etti garib işciler bi ceyranli tren bile yaptirmadiniz Sincana gidenden. Şimdi ne vaad ediyorsunuz Allah Aşkına Nuh bey ve digerleri. Bebelerinize trilyonluk sunnet dugunleri yapmayimi vaad edeceksiniz sekfin icini 20 kat imara acip mutayitleri betonculari zengin edip ucube bi şehir yapmayimi yoksam ne ben soyleyimmi vaadinizi ; Belediye otobusu getirmeyi Halk Ekmek Fabfikası olabilir. Ben düşman degilim solcu degilim yemin sart olsun orucagzimla soyluyom yaziyom Ak Partiye oylarimi verdim ama Reisimizden Allah Bir degil bin kere razi olsun ona verdigim oylar helal olsun Adam kirikkale ne istiyo ne oluyo bilemez kisaca Vebalide Gunahida Nuh Bey ve Vekillerimizdedir. Allah sorar Rabbim Sorar

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x