Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2018 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Birikimimi hizmete dönüştürmek istiyorum

Kırıkkale Yüksek Hastanesindeki görevinden istifa ederek Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olan Dr. Selma Demir gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak gündeme dair açıklamalar yaptı. Dr. Demir “Bu güne kadar hekim olarak kazandığım tecrübelerle ve bilgi birikimlerimle vekil olarak hizmet etmeye hazırım” diye konuştu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Yüksek Hastanesindeki görevinden istifa ederek Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olan Dr. Selma Demir gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak gündeme dair açıklamalar yaptı. Dr. Demir “Bu güne kadar hekim olarak kazandığım tecrübelerle ve bilgi birikimlerimle vekil olarak hizmet etmeye hazırım” diye konuştu.

HİZMET ETMEYE TALİBİM

Gazetemizi ziyaret ederek bir süre Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cihat Mencet ve Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erkoç ile görüşen Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Dr.Selma Demir “24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği, genel seçimlerinin öncelikle ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim. Bu seçimlerden sonra inşallah, Bürokrasi engellerinin ortadan kalktığı, çok daha hızlı karar verebilen devlet mekanizmasıyla yepyeni, güçlü ve güvenilir bir yönetim biçimi uygulamaya geçecektir. Kırıkkale’mizin ve ülkemizin yeni hedeflere ulaşması ve milletimize yapılan hizmetlere katkıda bulunmak için Ak Partiden Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdim. Talip olduğum Milletvekilliği görevine vekil maaşı veya makamı için değil, Milletin efendisi, milletine hizmet edendir’ düsturuna layık olabilmek için adayım. Milletvekilliği halka hizmet etme aşkıyla yola çıkanların üstlenmesi gereken bir görevdir.  Bu yola çıkarken başta eşimin, sevdiklerimin ve yıllardır tedavi ettiğim hastalarımın yani tüm Kırıkkale halkının rızasını alarak çıkıyorum. Çıktığım bu yolda değişmeden, bozulmadan Allah’ın rızasına uygun hareket edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bu bilinçle edebimi, adabımı ve alçak gönüllüğümü ve sevdiklerimi kaybetmeden şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye talibim” ifadesini kullandı.

ÖZVERİ VE GAYRETLE ÇALIŞACAĞIM

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Dr. Selma Demir “Kısaca kendimden bahsederek, aday olduğum ve kazandığım takdirde yapacaklarımı aktarmak istiyorum. 24 Aralık 1970 yılında Kaman’da doğdum. Kırıkkale’de büyüdüm. İlk, orta ve liseyi Kırıkkale’de okudum. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdim. 1994 yılında 20 ay sağlık ocağında görev yaptım. 1996- 2001 yılları arasında ihtisasımı Ankara Sanatoryum hastanesinde yaptım. 2001 yılı Mart ayından beri Kırıkkale’de çalışmaktayım. Bu yıl 18’inci yılım. 2016 yılında Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’ndan taktir belgesi, 2017 yılında Recep Aktağ’dan yılın doktoru ödülünü aldım. İşte tüm bu birikimlerimi daha geniş kitlelere hizmete dönüştürmek için aday adayı oldum. Kırıkkale’de büyümüş ve yıllardır Kırıkkale’de hekim olarak hizmet eden kardeşiniz olarak, ilimizdeki olumlu ya da olumsuz bütün gelişmeleri, çözülemeyen sorunları ve eksik çalışmaları çok iyi biliyorum. Bütün bu sorunları dile getirecek, sorunların çözümü için özveri ve gayretle çalışacağım” sözlerine yer verdi.

GÜÇLÜ VE DAHA İSTİKRARLI BİR TÜRKİYE

Dr. Demir “Sağlık alanında edindiğim tecrübeden yola çıkacak olursak, Ülkemizde son 15 yıl içerisinde sağlık alanında büyük gelişmeler oldu. Yeni hastaneler, yeni cihazlar, yeni yöntemlerle, vatandaşlarımız kısa sürede en kaliteli sağlık hizmetine ulaşma fırsatı buldu. Ülkemiz, 15 yıldır kurulan Ak parti hükümetleriyle birçok konuda olduğu gibi sağlık alanında da dünyanın ve teknolojinin gerisinde kalmadı. Bundan sonraki dönemde bu konuda çok daha iyi hizmet verileceğine inanıyorum. Cumhurbaşkanlığı sistemiyle beraber Ülkemizin, güçlü ve daha istikrarlı bir Türkiye’de yeni teknolojiler üretilerek, dünyanın ilerisinde olacağından hiç kuşkum yok. Bu güne kadar hekim olarak kazandığım tecrübelerle ve bilgi birikimlerimle vekil olarak hizmet etmeye hazırım” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x