Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ak Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Yeni Dönem İçin Kolları Sıvadı

Geçtiğimiz hafta kongresini gerçekleştiren AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan ve yönetimi, yeni dönem için hazırlıklarını tamamlayarak, çalışmalarına başlamak için kolları sıvadı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz hafta kongresini gerçekleştiren AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan ve yönetimi, yeni dönem için hazırlıklarını tamamlayarak, çalışmalarına başlamak için kolları sıvadı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Başkanı Halil Özaslan ve yönetimi, AK Parti’nin daha ileriye gitmesi ve il başkanları Mustafa Kaplan’ın önderliğinde başarılı çalışmalar gerçekleştirmek için yeni döneme ‘Bismillah’ dedi.  İlçe gençlik kolları başkanları ve il gençlik kolları yönetim kurulu toplantılarını icra eden Başkan Özaslan; “Birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü saha da olup gönüllere girmeye devam edeceğiz. Bir gençlik.  Zaman bendedir ve mekân bana aittir şuurundan bir gençlik.  Yeni bir devrenin önünde dimdik bekleyen bir gençlik Kökü ezelde ve dalı ebedde bir davanın aşkına idrakine sahip bir gençlik” dedi.

DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülke ve devlet için gerekli mücadeleleri sergileyeceklerini ifade eden Özaslan, bu mücadele kapsamında Kırıkkale için gereken çalışmayı en iyi şekilde sergileyeceklerini beyan etti. Özaslan, “Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Milletvekilimiz Ramazan Can’a, Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya, İ Başkanımız Mustafa Kaplan’a ve değerli teşkilat mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu. 

 

 

Haber: Ahmet Gökdemir

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x