Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

AK Parti Teşkilatı Hüseyin Kahya Hiçyılmaz’ın kabrini ziyaret etti

 AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Teşkilatı, Hüseyin Kahya Hiçyılmaz’ın kabrini ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Teşkilatı, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen riyasetinde Kırıkkale’nin il olmasında büyük emekleri olan Hüseyin Kahya Hiçyılmaz’ı mezarı başında ziyaret etti. Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen; “Kırıkkale’mizin şehir olmasında önemli bir yeri olan Hüseyin Kahya Hiçyılmaz’ın kabri başındayız. Kendisini rahmet minnet ve şükranla anıyoruz. Makamı cennet olsun inşallah. Bugün, 21 Haziran ve Kırıkkale’mizin il oluşunun 31’inci yılı. Bu süre içerisinde şehrimizin kurulduğu günden itibaren şehrimize hizmet eden belediye başkanlarımızı milletvekillerimizi rahmet ve şükran ile anıyoruz. Allah hepsinden razı olsun.” “2002’den bu tarafa AK Parti hükümetleri ile Kırıkkale’mizin çehresi yapmış olduğumuz hizmetlerle tamamen değişti. Yollarımızla, hastanelerimizle, üniversitelerimizle, okullarımızla, sağlık alanındaki alt yapı çalışmalarımızla Kırıkkale, Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi olma noktasında hızla ilerliyor. İnşallah önümüzdeki günlerde, yıllarda Türkiye’nin en önemli şehirlerinden bir tanesi Kırıkkale olacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x