Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Akü Bayi

Sektör akü ihtiyacını karşılamak üzere kurulmuş olup, uzun yıllardan bu yana en bilinen marka akülerin satışını gerçekleştiriyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sektör akü ihtiyacını karşılamak üzere kurulmuş olup, uzun yıllardan bu yana en bilinen marka akülerin satışını gerçekleştiriyor. Araçlarda elektrik enerjisi sağlayarak motorun çalışmasını sağlayan aküler farklı araç cinslerine göre uygun olup montaj işlemlerinde de gerekli destek firma tarafından sağlanıyor.

Merkez ve Şubeler

Pek çok ayrıntıdan oluşan aküler firmanın Beylik düzü İstanbul Merkezinden temin edilebileceği gibi merkeze bağlı Esenyurt akü veya Büyükçekmece akü bayiliklerinden de aynı kriterlerde temin edilebilir. Ayrıca firmanın ilgili sitesinde değişik özelliklere sahip aküleri bulabilir ve temin edebilirsiniz.

Bayilik

Uzun yıllardan beri sektörde olan firma yurt içi akü ihtiyacını İstanbul merkez ve bayiliklerinden karşılamaya devam ederken hızla gelişen talebe karşılık akü bayi olanağını bu sektörde yer almak isteyen yatırımcılara sunmaya hazır. Çevreye ve topluma duyarlı firma aküler konusunda da hassas seçimleri ile müşteriye en kalitesini sunmayı amaçlıyor. Akü denilince akla gelen tek firma ülke geneline güvenle hizmet ediyor.

Firmanın Satışını Yaptığı Aküler

Firma, performansı ile kendini kanıtlayan performansta en iyi olan Varta, araçların özellikle tercih ettiği İnci ve uzun ömürlü Mutlu akü markalarının satışını yapıyor. Aracınızın aküsünde meydana gelen sorunlarda yerinde hizmet ile akü montajı sağlayan teknik personele de sahip olan firma, aracın yolda kalmasını engelleyecek bilgi, beceriye sahiptir. Kendini yenileme özelliği ile güçlü aküleri firmadan sağlayın tüm araç aksamları sorunsuz çalışsın.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x