Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

AŞÇILAR VALİYİ ZİYARET ETTİLER  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Aşçılar ve Pastacılar Derneği Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Kırıkkale Aşçılar ve Pastacılar Derneği çok yeni bir dernek olmasına rağmen Kırıkkale’nin adını çok ilde duyuruyor.

Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Muhammet Sarı yönetimdeki Aşçılar Hakkı Cancınkaya, Emre Kayıhan, Burak Aydın yönetimiyle Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz’ı makamındaki ziyaretlerinde kendilerini tanıttılar.

Vali Hakatankaçmaz’a  yaptıkları açıklamalarında, Kırıkkale’de yeni kurulmuş  şu an 53 üyesi olan Türkiye’nin çok ilinde yemek yarışmalarına katıldıklarını ve Kırıkkale’den yarıştıklarını belirtirken, Yarışmalarda birinciliklerinin olduğunu, Kırıkkale’ye has bir marka yemeğin tüm Türkiye’ye tanıtımda gayret sarf ettiklerini belirtiler.

Derneklerin logosunu taşıyan özel bir Aşçılık üniforması hediye ettiler. Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz makamında ziyaretine gelen Aşçılara yaptığı konuşmada ‘’ Ziyaretinizden memnun oldum, anlatımınızdaki çalışmalarınızı çok sayıda üyelerinizin çok lüks otellerde görev yapmaları Türkiye’nin çok ilindeki yemek yarışmalarına katılımınız ve Kırıkkale’nin adını duyurmanızdan çok memnun oldum. Gördüğüm kadarıyla tahsilli deneyimli olmanız, Aşçılık mesleğinin çevrenize iyi tanıtmanızda bu sektöründe çok sayıdaki gençlerin eğilmesinde katkılarınız olur sanırım. Aşçılık günümüzde en tutulan mesleklerden birisidir, Fahri olarak Kırıkkale Otel Turizm Okulundaki öğrencilerimize eğitimlerine destek vereceğiz demenizde bu mesleğe tutkunuz ve sevginizin olduğu göstergesi ve dernek faaliyetlerinizdeki bir başarı olarak gördüm. Bu özverinize teşekkür ederim. Meslekteki başarılarınızın devamını dilerim, Aşçı gömleği hediyenize de teşekkür ederim ‘’dedi.

 

Konuşmaların ardından makamda toplu resim çekilerek Vali Haktankaçmaz’a Üniformalı Aşçılık gömleğini hediye ettiler.

Haber ARİF ÇAKIROĞLU

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x