Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşet

Bakır işleyecekler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bakır işleyecekler - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriİŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Bakır İşletmeciliği Kursu’na katılan 28 kişiden 15’i sertifika aldı.
15’İ BAŞARILI OLDU
Konu hakkında verilen bilgilerde; “Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Kırıkkale Halk Eğitim Müdürlüğü’ nün ortaklaşa düzenlenen Erzincan modeli Bakır İşlemeciliği kursu için 28 kişi müracaat etmiş, seçme sonucunda 15 bayan kursiyer seçilmiştir” denildi.
“USTA EĞİTİCİLER YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Ulu ise, “İşsiz ve mesleksiz insanlarımıza bakır işlemeciliği mesleğinin gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırmak suretiyle onların üretime katılmalarını, iş ve meslek sahibi olmalarını, gelir elde etmelerini sağlamak; ilimizde yeni bir iş ve istihdam alanı oluşturmak, üretilecek özgün ürünlerle ilimizin tanıtımına katkı sağlaması aynı zamanda ilimizde Bakır işlemeciliği dalında süreklilik olması için usta eğiticilerin yetiştirilmesi amaçlanmıştır” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu