Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Başaran Koleji İlk Mezunlarını Verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Üçgen Temel Liseli olarak başladığı eğitim serüvenine 2017-2018 yılı eğitim öğretim döneminde Özel Başaran Koleji olarak devam eden Özel Başaran Koleji ilk mezunlarını verdi. Okul yerleşkesinde düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenci ve velilere mezuniyet pilavı ikram edildi.

MEZUNİYET PİLAVI
Kırıkkale’de üçgen temel lisesi olarak başladığı eğitim ve öğretim hayatına Özel Başartan Koleji olarak devam eden ve kısa zamanda büyük mesafe kaydeden Özel Başaran Koleji 2017-2018 Eğitim Öğretim Sezonunda ilk mezunlarını verdi. Eğitim sektöründeki tecrübesini kurumsal marka anlayışı ile birleştiren ve Kırıkkale’de eğitim konusunda adından sıkça söz ettiren Özel Başaran Koleji Osmangazi mahallesindeki kampüsünde bahar şenliği gerçekleştirdi. Düzenlenen temsili törende öğrenciler keplerini fırlatarak mezuniyet heyecanı yaşadı.  Şenlikte, öğrenci ve velilere ilki gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan mezuniyet pilavı ikram edildi.

Başaran Koleji İlk Mezunlarını Verdi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
                      Onur Başaran

HAKLI GURUR
Törende konuşan Özel Başaran Okulları kurucusu Onur Başaran, Mezun olan öğrencilere başarılar diledi. Mezun öğrencileri gelecekte çok iyi yerlerde göreceğinden emin olduğunu ifade eden Başaran, Özel Başaran Kolejinin eğitim sektöründe disiplinli ve yenilikçi anlayışı ile çalışmaya devam edeceğini dile getirdi. Üçgen Temel Lisesi olarak başladıkları eğitim hayatlarına Özel Başaran Koleji olarak devam etmenin ve Özel Başaran Kolejinde ilk mezunlar vermenin heyecanını yaşadıklarının altını çizdi. Şenlik çalınan müzikler, düzenlenen basketbol ve voleybol turnuvaları, çeşitli spor aktiviteleri ve öğrencilerin eğlenceleri ile devam etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x