Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Başaran Kolejinden ‘İyilik Dolu’ Gösteri

Özel Başaran Koleji yıl sonu etkinliğinde hedef kitlesi yardıma muhtaç vatandaşlar olan ‘İyilik Kutusu’ adlı sosyal sorumluluk projesini tanıttı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Başaran Koleji yıl sonu etkinliğinde hedef kitlesi yardıma muhtaç vatandaşlar olan ‘İyilik Kutusu’ adlı sosyal sorumluluk projesini tanıttı.

Öğrenci ve velilerden bağış toplandı

Özel Başaran Koleji öğrencileri tarafından İl Kültür Merkezinde yıl sonu gösterisi gerçekleştirildi. Gösteride ortaokul ve lise öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterileri, müzik ve şiir dinletileri gerçekleştirildi. Gösterilerde ‘iyilik Kutusu’ adı verilen sosyal sorumluluk projesinin tanıtımı yapıldı. Okul öğrencileri tarafından dönem başından itibaren yürütülen proje kapsamında tüm öğrenci ve velilerden, ziyaretçilerden bağış toplandı. Toplanan bağışlar ise bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında kullanılacak.

‘İyilik Kutusu inandığımız, güvendiğimiz bir proje’

Gösteri ile ilgili konuşan okul kurucusu Onur Başaran, ‘İyilik Kutusu bizim oluşturduğumuz, büyüttüğümüz,  inandığımız ve güvendiğimiz bir proje. Proje ile öğrencilerimiz yardımlaşmayı öğreniyor, empati kurmayı, fikir üretmeyi ve bunları yardıma muhtaç insanlar konusunda projelere dönüştürmeyi öğreniyor. Eğitim- öğrenim dönemi başından beri yürüttüğümüz proje kapsamında ciddi anlamda maddi ve manevi yardım aldık. Bu topladığımız yardımları öğrencilerimiz ile birlikte geliştirdiğimiz çok önemli bir sosyal sorumluluk projesinde kullanacağız. Bunu da ilerleyen günlerde sizlere açıklayacağız.’ dedi.

Mehmet Ali Soyer

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x