Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Cafe De Petra hizmete girdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlimizin tanınmış simalarından Emrah Uysealer tarafından yapılan Cafe De Petra, Atatürk Bulvarında yapılan açılış töreni ile hizmete girdi. Yapılan açılışa Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir’de katıldı.

 

Atatürk Bulvarında hizmete giren Cafe De Petra’nın açılışına, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir’in yanı sıra, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, TSO Başkanı Ekrem Gök, CHP İl Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Pekdoğan, CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, ilimizin bürokratları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vadandaş ve davetli katıldı. Açılıştan önce Milletvekilleri, Cafe De Petra Sahibi Emrah Uysaler tarafından cafeyi gezerek bilgi aldılar.

 

BAŞARILAR DİLEDİLER

Yapılan açılışta Uysaler’den bilgiler alan Milletvekilleri ve davetliler, hizmete giren Cafe De Petra’nın güzel ve nezih bir mekan olduğunu ifade ederek, emeği geçen başta Uysaler olmak üzere herkese teşekkür ettiler. Açılış kurdelesini kesen milletvekilleri, yaptıkları konuşmada hizmete açılan Cafe De Petra’nın hayırlı olmasını dileyerek, başarılar dilediler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x