Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Çalılıöz Mahallesi Sakinleri Önal’ı Bağrına Bastı

CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, seçim çalışmaları nedeniyle ziyaret ettiği Çalılıöz Mahallesi'nde yoğun ilgiyle karşılandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, seçim çalışmaları nedeniyle ziyaret ettiği Çalılıöz Mahallesi’nde yoğun ilgiyle karşılandı.

CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerine dur durak demeden devam ediyor.

Çalılıöz Mahallesi’ni ziyaret eden Önal, vatandaşların sevgi seline uğradı. Çalılıöz Mahallesindeki binlerce vatandaş tarafından karşılanan Önal, tek tek tokalaşarak, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Adayı Önal, “İnşallah 31 Mart’tan itibaren hak ve adalet çizgisinde bir hizmet anlayışını şehrimize kazandıracağız. Belediyecilik anlayışında yepyeni bir dönemi başlatacağız. Kırıkkale Belediyesi’nin tüm kaynakları 200 bin Kırıkkalelinin hizmetinde olacak.” dedi.

Bugüne kadar her platformda şehre hizmet şuuruyla hareket ettiklerini anlatan Akyol, “Kırıkkale’de doğup büyüyen biri olarak, şehrimizi ve insanlarını çok seviyorum. Hemşehrilerime verdikleri samimi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x