Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

“Çatışma ortamı yaratılmak isteniyor”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Hz. Muhammed’in karikatürlerinin yayımlanmasını protesto etti.

 

 

“SİSTEMLİ BİR PROPAGANDADIR”

Hüseyin Kahya Parkı yanında toplanan Anadolu Gençlik Derneği üyeleri adına açıklama yapan Şube Başkanı Yusuf Bayraktar şunları söyledi; “Bu olaya gösterilen ilk tepkilerin derli toplu bir düşüncenin yansıması olmasını zaten beklemiyorduk. Ancak bu saldırının ardından ısrarla İslam’a ve Müslümanlara dil uzatmak sistemli bir propagandadır.  11 Eylül saldırılarının ardından Batı’da oluşturulan İslam terörü imgesinin bu topraklarda yaşayan kalem ve kanaat sahipleri tarafından dillendirilmesi ise elbette bir aymazlıktır.

 

“İSLAM KORKUSU OLUŞMUŞTUR”

11 Eylül saldırılarının Endonezya’dan Fas’a enerji kaynaklarının ve enerji  nakil yollarının bulunduğu İslam coğrafyasını dizayn etmek üzere tertiplendiği  gün gibi aşikardır. 11 Eylül saldırıları öncelikle topyekûn İslam’a mal  edilmiştir. Batı ile işbirliği yapmayan İslam Ülkeleri terör destekçisi gibi gösterilmiştir. Batı ülkelerinde yaşayan halklarda İslamofobia yani İslam korkusu oluşturulmuştur. Gerekli koşullar sağlandıktan sonra da aralarında sayıları milyonu bulan çocuk ve kadının öldürüldüğü işgal operasyonları yapılmıştır. Hiç utanmadan da bu operasyonların adına ‘bölgeye demokrasi getirmek’ denilmiştir.

 

“ÇATIŞMA ORTAMINDA TEK KAZANAN IRKÇI EMPERYALİZİM OLACAK”

Biz Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak hiçbir terör olayını tasvip etmiyoruz. Tüm çirkefliğine ve çirkinliğine rağmen Charlie Hebdo dergisine yönelik saldırıyı da tasvip etmiyoruz. Çatışma ve kaos ortamının tek kazanının ırkçı emperyalizm olduğunu mütemadiyen dile getiriyoruz. Terörü bitirecek sürecin ABD, AB ve İsrail ile kol kola Paris’te yürümekten değil, D-8  ülkelerinin ve dünyanın tüm mazlum ülkelerinin liderleriyle aynı safta  emperyalizme karşı İstanbul’da yürümekten geçtiğine inanıyoruz”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu