Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Koronavirüs

CoronaVac Aşısının İkinci Dozu Yapılmaya Başlandı

Kırıkkale'de yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sağlık çalışanlarına CoronaVac aşısının ikinci dozu yapılıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sağlık çalışanlarına CoronaVac aşısının ikinci dozu yapılıyor.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKİYOR

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Aşı Ünitesi’nde MHRS aracılığı ile randevularını alan sağlık çalışanlarına aşının ikinci doz uygulamaya başlandı. Sağlık personeli ile aşısını yaptıran İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, aşılamanın belirlenen takvim ve yaş gruplarına göre yapılmaya devam ettiğini belirtti. Her ne kadar kişilerin aşılanmış olmasına rağmen vatandaşların rehavete kapılmamalarını gerektiğini aktaran Ağırtaş, “Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi gerekiyor. Bu kuralların şu an için hayatımızın vazgeçilmezi olması için gayret sarf etmeliyiz.” diye konuştu. Ağırtaş, daha sonra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Toplum Sağlığı Merkezi aşı birimlerini ziyaret ederek, sağlık çalışanlarına kolaylık diledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x