Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
AsayişYaşam

Yalnız Yaşayan Yaşlılara Yönelik Örnek Çalışma

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer'in talimatları doğrultusunda Kırıkkale iline bağlı köy ve mahallelerde “Yalnız yaşayan yaşlı vatandaşlarımıza yönelik” çalışma başlatıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’in talimatı doğrultusunda Kırıkkale iline bağlı köy ve mahallelerde “Yalnız yaşayan yaşlı vatandaşlarımıza yönelik” çalışma başlatıldı.

101 KİŞİ BELİRLENDİ

Yapılan çalışma ile Jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan tüm köyler ve mahalleler taranarak, yalnız yaşayan ve bakacak kimsesi bulunmayan vatandaşlar tespit edildi. Bu kapsamda 196 köy ve mahallede, 75 yaş üzeri yalnız yaşayan toplam 101 vatandaş belirlendi.

İHTİYAÇLARI GİDERİLECEK

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığınca, köylerde rutin faaliyet icra eden Jandarma devriyelerine, pandemi tedbirleri de dikkate alınarak yaşlı vatandaşlarımıza ziyaretler gerçekleştirmeleri, ayrıca varsa ihtiyaçlarının giderilmesi talimatı verilmiştir.

HUZUR-GÜVEN UYGULAMALARI

05-07 Şubat 2021 tarihleri arasında hafta sonu sokağa çıkma yasağını da dikkate alan Jandarma devriyeleri, köylerde sürdürülen “Huzur-Güven Uygulamalarının” bir parçası olarak önceden tespiti yapılan bu vatandaşlarımıza ziyaretler gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretlerde Kaymakamlıklar “Vefa Sosyal Destek” imkanlarından da faydalanarak çeşitli ihtiyaç malzemeleri teslim edildi.

Haber: Kenan Kuzucu

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x