Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Deplasman Öncesi Başkan Saygılı’ya Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin marka değeri olan Kırıkkalegücüspor futbolcu ve teknik heyeti hafta sonu oynanacak olan Talasgücü maçı öncesi Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti. Başkan Mehmet Saygılı, Kırıkkalegücüspor’a başarılar diledi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkale’yi 3. Lig 1. Grupta temsil eden Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Şeref Akbal, yöneticileri ve futbolcuları Belediye Başkan Mehmet Saygılı’yı ligin 6. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Talasgücü maçı öncesi ziyaret ettiler.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale’nin marka değeri Kırıkkalegücü Spor kulübünün destekçisi olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ligin 3. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Talasgücü maçı öncesi Kırıkkalegücü sporu kabul eden Başkan Mehmet Saygılı, Kırmızı Lacivertli takıma başarılar diledi.

Başkan Saygılı, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın önemine değinerek “Kıymetli başkanımıza, değerli hocalarımıza ve Kırıkkalegücü oyuncularımıza hafta sonu oynayacakları Talasgücü maçı ile ilgili hem hayırlı yolculuklar hem de başarılar diliyorum. İnşallah yüzleri güldürerek gelirler. Kazanan Kırıkkalegücümüz olur” ifadesini kullandı.

Deplasman Öncesi Başkan Saygılı’ya Ziyaret - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Taraftarın ve şehrin takıma sahip çıkma anlayışı içerisinde olduğunu ifade eden Saygılı “İnşallah Kırıkkalemizin markasına tüm şehrimiz sahip çıkmaya devam etmesini, maçlarımızda yer almalarını, mutlaka takımlarına sahip çıkmalarını istiyorum. Destek veren herkesede ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim mahcup etmesin inşallah yüzleri gülerek gelsinler.” Diye konuştu. Kırıkkalegücü Spor Kulubü Başkanı Şeref Akbal’da, Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’ya kabullerinden dolayı teşekkür ederek “Başkanım deplasman öncesi bizleri kabul ettiğiniz için için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu sezonu yüzümüzün akıyla iyi bir şekilde geçirmeyi ümit ediyoruz. Güler yüzünüzü bizden eksik etmeyin. Şehirde taraftarıyla, şehrin ileri gelenleriyle, büyükleriyle. Birlik beraberliğimizi sürdüreceğiz. Futbol takımımıza ilk günden bu güne göstermiş olduğunuz desteğe çok teşekkür ederim. Kırıkkalegücünün arasındaki en büyük güçlerden birisi sizsiniz Başkanım” ifadesini kullandı. Saygılı Kırmızı – Lacivertli takımı deplasmana uğurlayarak, başarılar diledi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu