Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Eğitim Bir-Sen Paylaşmak Demektir

Memur-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yasin Pekuz ile sendika üyeleri deprem bölgesine ziyaret gerçekleştirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Memur-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yasin Pekuz ile sendika üyeleri deprem bölgesine ziyaret gerçekleştirdi.
Pekuz ve beraberindekiler, afetin yaşandığı kentlerden Gaziantep’in Nurdağı ilçesine giderek çadır kentte yaşayan depremzedelerle birlikte iftarlarını açtı.
Şube Başkanı Pekuz, yaptığı açıklamada “Eğitim Bir-Sen demek, sadece bir sendika olmanın ötesinde acıları paylaşmak, zor zamanlarda bir olmak, devletinin, milletinin her daim yanında olmak demektir. Değerli üyelerimizin desteği ve İnfak Derneği aracılığıyla Nurdağı’nda kurulan iftar çadırlarını ziyaret ettik.” dedi.
Pekuz açıklamasının devamında “Yaraların sarılması konusunda tüm STK’ların AFAD’ın, Kızılay’ın ve askerlerimizin müthiş çalışmalarına şahit olduk. 11 ilimizi etkileyen depremin yaraları, devletimizin ve milletimizin gücü sayesinde hızla sarılıyor.” dedi.

HABER:YELİZ ERDEM

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x