Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

SENDİKA ÜYELİĞİNDE TARİHİ KARAR!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anayasa Mahkemesi’nden sendika üyeliğinin kapsamını genişleten tarihi bir karar çıktı. Tarihi kararla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Bir Sen’de 2 Nolu Şube Başkanı Murat Şahin “Daire Başkanları, Fakülte Dekanları, Enstitü ve Yüksek Okulların Müdürleri ve Yardımcıları” üye olabilecek” diye konuştu.

HABER: TAHİR ERDEM

HAYIRLI OLSUN DEDİ

Kararla ilgili açıklamalarda bulunan Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Bir Sen’de 2 Nolu Şube Başkanı Murat Şahin “Daire Başkanları, Fakülte Dekanları, Enstitü ve Yüksek Okulların Müdürleri ve Yardımcılarını üye yapmamıza  Türk Eğitim-Sen tarafından yapılan itiraz ve üye olamayacaklarına ilişkin açılan yetki tespitinin iptali davası en son Anayasa Mahkemesi’ne kadar gitmişti. Anayasa Mahkemesi oluşturduğumuz fiili durumu doğruladı ve  “Daire Başkanları, Fakülte Dekanları, Enstitü ve Yüksek Okulların Müdürleri ve Yardımcıları” üye olabilir dedi.4688 Sayılı Yasanın 15/c-d maddelerindeki ilgili ibareleri iptal etti. Hayırlı olsun. Örgütlenme özgürlüğü konusunda bu  tarihi bir karardır” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu