Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Et, Gönül Sofrasında yenir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

LEZZET SEKTÖRÜNE FARKLILIK GETİRECEK OLAN GÖNÜL SOFRASI AÇILDI

 

Et, Gönül Sofrası’nda yenir

Kırıkkale’de lezzet sektörüne farklılık getirecek olan Gönül Sofrası, düzenlenen törenle halkın hizmetine açıldı. Kahvaltı, odun ateşinde güveç, çorba, sulu yemek ve güveçte kuru fasulye gibi çeşitli lezzetleri buluşturan Gönül Sofrası, güler yüzlü personeli ve hijyen hizmetiyle dikkatleri üzerinde topluyor.

 

YÖRESEL LEZZETLER BULUŞTU

Damak tadına düşkün olanlar ve aradığı lezzeti hafızalarda unutulmaz bırakmak isteyenler için Gönül Sofrası, Kırıkkale-Ankara Karayolu birinci kilometresi Lukoil Benzinliği içi (Yüksek İhtisas Hastanesi Önünde) halkın hizmetine açıldı. Ragıp Cihat Mencet, Cem Kantekin ve Uğur Köksal’ın ortaklığında açılan işletme, Kırıkkale kültürüne özgü yemekleri de bünyesinde barındırıyor.

 

 

300 KİŞİLİK KAPASİTE

Davul zurnalar eşliğinde renkli görsellerin yaşandığı açılış töreninde, açılışa katılanlara yönelik de çeşitli ikramlar yapıldı Kahvaltı, odun ateşinde güveç, çorba, sulu yemek ve güveçte kuru fasulye gibi çeşitli lezzetleri buluşturan Gönül Sofrası, güler yüzlü personeli ve hijyen hizmetiyle dikkatleri üzerinde topluyor.  Açık ve işletme içerisinde bulunan bahçesiyle birlikte Gönül Sofrası, aynı anda 300 kişiye hizmet verebilecek kapasitede.

 

KURDELEYİ DUALAR EŞLİĞİNDE KESTİLER

Açılış törenine; Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, işletme yetkililerinden Ragıp Cihat Mencet, Cem Kantekin, Uğur Köksal ve çok sayıda davetli katıldı. Duaların edilmesiyle birlikte işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı.

 

 

 

Haber-Foto: Burak Can

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x