Manşet

Vatandaş Mustafa Kaplan’a sesleniyor

Her geçen gün et ve süt ürünlerine gelen zamlar nedeniyle vatandaşlar Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan'dan Kırıkkale'ye Et ve Süt Kurumu’nun açılmasını istiyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Her geçen gün et ve süt ürünlerine gelen zamlar nedeniyle vatandaşlar Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’dan Kırıkkale’ye Et ve Süt Kurumu’nun açılmasını istiyor.

Vatandaşlar, “ Her gün et ve süt ürünlerine gelen zamlar et ve süt ürünlerine ulaşmamızı mümkün olmuyor. Serbest piyasada et fiyatları vatandaşın cebini yakıyor.Bu nedenle devlet eliyle satılan et ve süt ürünlerine ulaşmak için et ve süt ürünleri kurumunun Kırıkkale’ye açılmasını istiyoruz. Bu konuda Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’nın iktidar partisi vekili olması hasabi ile talebimizin yerine gelmesini istiyoruz. Emekli şehri olan ve asgari ücretle geçinen insanların et ve süt ürünlerine ulaşması sağlanmalı” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x