Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Geleneksel çocuk oyunları şampiyonası Sona Erdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İç Anadolu Batı Bölgesi Şampiyonası Yenimahalle Spor Salonunda Ankara, Eskişehir, Kırıkkale ve Konya/Beyşehir illeri katıldı.
KIYASIYA MÜCADELE
Unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarının yeniden hayata kazandırılması amacıyla düzenlenen İç Anadolu Batı Bölgesi Geleneksel Çocuk Oyunları yarışmalarında, mendil kapmaca, tombik, yakan top, seksek, gibi yarışmalar yapıldı. Şampiyona sonunda Konya/Beyşehir birinci olurken, ikinci Kırıkkale, üçüncü Ankara ve centilmenlik ödülünü Eskişehir aldı.
BİZE DANIŞIN
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü Ödül töreninde yaptığı konuşmada; “Bilgisayarın yaygınlaşması ile birlikte unutulmaya yüz tutan çocuk oyunlarımızı tekrardan yaygınlaşması ve sokaklarda tekrar oynanması amacıyla gerçekleştirilen bu şampiyonada emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Ünlü konuşmasının devamında, “İlimizde spor adına ne yapılıyorsa İl Müdürlüğümüz yönetmelik ve kanunlar ile veli izin belgeleri ve lisanslar ile yapılmaktadır. Çocuklarınızı spora gönderirken mutlaka Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne danışınız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu