Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinKırıkkaleManşet

Görev Şehidi Karaca, son yolculuğuna uğurlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde nöbet tutarken beyin kanaması geçirerek şehit olan Uzman Çavuş Aykut Karaca (26), Keskin Merkez Caminde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
 
EŞİNE SON KEZ SARILDI
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde nöbet tutarken beyin kanaması geçirerek şehit olan Uzman Çavuş Aykut Karaca’nın (26) naaşı Diyarbakır’dan baba evine getirildi. Baba evinde alınan helalliğin ardından Keskin Merkez Camine getirilen Görev Şehidi Karaca Cuma namazının ardından yapılan tören ile aile mezarlığına defnedildi. Tüm Keskinlilerin ve Kırıkkalelilerin katıldığı töreninde Şehit Karaca’nın eşi, şehidin tabutuna sarılarak eşini son yolculuğuna uğurladı.
 
KATILIM YÜKSEK OLDU
Keskin Merkez Caminde yapılan törene MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan, Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Keskin İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sinan Burak Kurt, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve çok sayıda Keskinli ve Kırıkkaleliler katıldı.
 
NÖBETTE BAYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, 3. Hudut Tabur Komutanlığı’nda görevli Uzman Çavuş Aykut Karaca (26), Suriye sınır hattında devriye esnasında beyin kanaması geçirmiş, 112 Acil Servis ekiplerince Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Karaca, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu