Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Gümüş Turizm’de ulaşıma zam yok!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de ulaşım sektörünün önemli firmaları arasında yer alan Gümüş Turizm, akaryakıta yönelik yapılan zamlara karşın yolcu taşımacılığında fiyatlarına zam yapmama kararı aldı. Özellikle Kırıkkale-Ankara arası yolculuklar eski ücretten devam edecek.

KIRIKKALE-ANKARA ARASI ZAM YOK

Akaryakıta yönelik yapılan zamların ardından ulaşım sektörü bu durumdan etkilenmişti. Kırıkkale-Ankara arası yolcu taşımacılığına en son Ekim ayında zam gelmiş ve Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere yeniden bir zam uygulanması kararı alınmıştı. Kırıkkale’de ulaşım sektörünün önemli firmaları arasında yer alan Gümüş Turizm, akaryakıta yönelik yapılan zamlara karşın yolcu taşımacılığında fiyatlarına zam yapmama kararı aldı.gumus-turizmde-ulasima-zam-yok2.jpg

gumus-turizmde-ulasima-zam-yok2.jpg

HALKIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Gümüş Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Gümüş, “Akaryakıta yönelik yapılan son zamlar sonucu akaryakıt sektörü de otomatik olarak bu durumdan etkilendi. Ama bu zamlara karşın Gümüş Turizm olarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Zararına da olsa halkımızı güvenli bir şekilde istediği yerlere ulaştırmanın çabası ve gayreti içerisinde olacağız. Zamlanmamış fiyat olarak eski fiyat tarifesiyle müşterilerimize hizmetlerimizi sunacağız” dedi.

oguzhan-gumus.jpg

EKONOMİK ALANDA DESTEK OLUYORUZ

Gümüş, “Yolcular bizim önce emanetimiz, sonra da ekmek paramızdır. Allah’a çok şükür halkımız bizlere ilgi gösteriyor. Ankara-Kırıkkale arası olmak üzere çoğu bölgede taşımacılık yapıyoruz. Her yaptığımız çalışmayı yolcumuzun memnuniyetini ön planda tuttuk. Yapılan son zamlarla birlikte yine vatandaşlarımızın memnuniyetini göz önünde bulundurarak ekonomik alanda destek sağlamak amacıyla elimizden geleni yapıyoruz. Gümüş Turizm olarak gücümüzün yettiği son yere kadar zam yapmayacağız ve ulaşım sektöründe vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x