Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Güzergâhlar belli oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlimizde, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’nun 6. maddesi ve bu kanunun uygulanmasına dair 08.08.1985 tarihli “Toplantı Ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelik” in 3.maddesi hükümlerine dayanılarak en son 28/01/2015 tarihinde belirlenen toplantı, gösteri yürüyüşü, miting alanları ile afiş ve pankart asılacak yerler yeniden belirlendi.
 
BÖLGELER VE CADDELER
Toplanma Bölgesi : Millet Bulvarı Bedaş önündeki kavşak ile Millet Bulvarı Ahılı Caddesinin kesiştiği kavşak (Eski Terminal Kavşağı) arası olup, toplanmalar Millet Bulvarı Bedaş önündeki kavşakta başlar, Millet Bulvarı ile Ahılı Caddesinin kesiştiği kavşakta sona erer. Yürüyüş Güzergahı : Toplanma Bölgesinde başlayan yürüyüş Millet Bulvarı Bedaş önünden, Millet Bulvarından (eski ofis kavşağı) girilerek Hürriyet Caddesini takiben Cumhuriyet Meydanında sona erer.
 
DAĞILMA YERLERİ ALANI
Toplantı Alanı : Cumhuriyet Meydanı olup, Hürriyet Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi ile Yalçın Özer Sevgi Yolu’nun kesiştikleri alanı kapsar. Dağılma Yerleri : Toplantı alanı olan Cumhuriyet Meydanına açılan Yalçın Özer Sevgi Yolu, Hürriyet Caddesi, Azapoğlu Camii (595 Sokak), Zafer Caddesi, Hürriyet Caddesi istikametinden Millet Bulvarı ve Fevzi Çakmak Caddesi güzergahı dağılma yerleridir.
 
TOPLANMA BÖLGESİ
Toplanma Bölgesi: Alparslan Pehlivanlı Bulvarı üzeri olup, Alparslan Pehlivanlı Bulvarı ile Zümrüt Kale Bulvarının kesiştiği kavşakta başlar, yine Alparslan Pehlivanlı Bulvarı ile 1058 Sokağın kesiştiği kavşakta sona erer. Yürüyüş Güzergahı: Toplanma Bölgesinde başlayan yürüyüş Alparslan Pehlivanlı Bulvarının 1050 Sokak ve 1064 Sokak ile kesiştiği miting alanında sona erer. Toplantı Alanı: Alparslan Pehlivanlı Bulvarı üzeri olup, Bulvarın 1050 Sokak ve 1064 Sokak ile kesiştiği kavşak arasındaki alanı kapsar. Dağılma Yerleri : Alparslan Pehlivanlı Bulvarı üzerinden, Zümrüt Kale Bulvarı, Samsun Bulvarı, Karacalı Kepir Yolu Caddesi ile toplantı alanına açılan 1064, 1050,1058 Sokak istikametleri dağılma yerleridir.
 
ATATÜRK BULVARI
“Toplanma Bölgesi: Ağabey Pehlivanlı Bulvarı üzeri olup, Ağabey Pehlivanlı Bulvarı ile Atatürk Bulvarının kesiştiği kavşakta başlar, Ağabey Pehlivanlı Bulvarı üzeri eski Kızılay Kan Merkezinin bulunduğu bina önünde sona erer. Yürüyüş Güzergahı : Toplanma Bölgesinde başlayan yürüyüş, Atatürk Bulvarını takiben Atatürk Bulvarı ile Halide Edip Caddesinin kesiştiği kavşağın alt kısmı olan miting alanında sona erer. Toplantı Alanı : Atatürk Bulvarının,  Halide Edip Caddesi Kavşağı ile İmam Hatip Kavşağı arasında bulunan alanı kapsar.  Dağılma Yerleri : Toplantı alanına açılan Nene Hatun Caddesi, Ankara Caddesi, Atatürk Bulvarı alt ve üst yolları, Halide Edip Caddesi, Ergenekon Caddesi ve alana açılan diğer ara sokaklar dağılma yerleridir.”
 
DAĞILMA YERLERİ
Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü ile ilgili ilk müracaat olduğunda öncelikli olarak 1. Toplanma Bölgesi, 1.Yürüyüş Güzergâhı ile 1. Miting Alanı ve 1. Dağılma Yerleri tahsis edilecektir. 1.Toplanma Bölgesi ve 1.Yürüyüş Güzergâhı ile 1. Miting Alanının başka toplantı, resmi tören vb. faaliyetlerde kullanılması durumunda 2. Toplanma Bölgesi, 2. Yürüyüş Güzergâhı ile 2. Miting Alanı ve 2. Dağılma Yerleri tahsis edilecektir. 2.Toplanma Bölgesinin başka toplantı, resmi tören vb. faaliyetlerde kullanılması durumunda üçüncü alternatif olarak 3. Toplanma Bölgesi, 3. Yürüyüş Güzergâhı ile 3. Miting Alanı ve 3. Dağılma Yerleri tahsis edilecektir.
 
MÜSAİT OLAN BİLBOARDLAR
Toplantı alanının bulunduğu yerde müsait olan ağaç ve direkler kullanılarak, toplantı hitamı da temizlettirilmek kaydıyla, toplantıya ve trafiğe engel olunmayacak şekilde pankart asılıp afişleme yapılabilir. Yetkililerinden izin alınmak kaydıyla, Kırıkkale Belediyesi tarafından yaptırılan ve ilimizin muhtelif kesimlerinde bulunan billboardlar ve panolar kullanılabilir. Yukarıda belirtilen 1. 2. ve 3. bölgelerde yapılacak Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri ile alakalı olarak yapıştırılacak ve asılacak afiş ve pankartların, Kırıkkale Belediyesi’nce kurulan ve müsait olan bilboardlar ve panolara, toplantı alanlarına yapıştırılacak ve asılacak afiş ve pankartlar da program hitamı temizlettirilmek kaydıyla toplantı (miting) alanlarında bulunan direklere ve müsait yerlere asılması tarafımdan uygun görülerek karar altına alınmıştır.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu