Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Halter Şampiyonası Sona Erdi

Kırıkkale'de düzenlenen ve 2 Mart 2022 tarihinde başlayan Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası 6 Mart 2022 pazar günü oynanan müsabakalarla sona erdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de düzenlenen ve 2 Mart 2022 tarihinde başlayan Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası 6 Mart 2022 pazar günü oynanan müsabakalarla sona erdi.

BAŞARILARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM

Türkiye Halter Federasyonu faaliyet programında yer alan müsabakalar nedeniyle ilimize il dışından 700 sporcu ve antrenör ile kulüp idarecisi ve hakemlerle birlikte 1000’in üzerinde misafir geldi. 45 kulüpten 503 sporcunun ağırlık kaldırdığı yarışmalarda Kırıkkale olarak 2 şampiyonluk bir de Türkiye 2.liği elde edildi. Kırıkkale İstiklal İlkokulu Spor Kulübü sporcusu Ceren Uğurer 71 kg’da yine aynı kulüpten Nurgül Yüksel 49 Kg’da Türkiye Şampiyonu oldular. Kırıkkale Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Abbas Aşkari 48 kg’da toplam 154 kg kaldırarak Türkiye 2.si oldu. Kırıkkalemizin gururu Kerem Kurnaz’da İBB spor kulübü adına katıldığı yarışmada 81 kg’da Türkiye Şampiyonu oldu. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp müsabakalara katılan tüm sporcu antrenör ve hakemlere teşekkür etti. Şampiyonanın sorunsuz bir şekilde sona ermesinden dolayı sevinçli olduklarını kaydeden Alp “ilimiz adına mükemmel bir organizasyon oldu. Kırıkkale Valimiz Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu ve Türkiye Halter Federasyonu Başkanımıza ve yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca Kırıkkale adına da çok güzel sonuçlar elde edildi. 2 şampiyonluk ve 1 ikincilik ilimiz adına da çok mükemmel bir sonuç oldu. Tüm sporcularımızı da başarılarından dolayı kutluyorum.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x