Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Haluk Karahan’a hayırlı olsun ziyareti

Uzun yıllar boyunca Kırıkkale'de görev yapan deneyimli isim İsmail Haluk Karahan'ı, yeni görevi olan Türkiye İstatistik Kurumu Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı görevine atandığı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Başkan, Karahan'a yeni görevinde başarılar diledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uzun yıllar boyunca Kırıkkale’de görev yapan deneyimli isim İsmail Haluk Karahan’ı, yeni görevi olan Türkiye İstatistik Kurumu Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı görevine atandığı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Başkan, Karahan’a yeni görevinde başarılar diledi.

YENİ GÖREVİ DOLAYISIYLA TEBRİK ETTİ VE BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ

Kırıkkale’nin yerel yönetiminde ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinde başarılı bir geçmişe sahip olan İsmail Haluk Karahan, Türkiye İstatistik Kurumu Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na atanmasıyla yeni bir döneme adım attı. Ziyarette, Şube Başkanı, Karahan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevi dolayısıyla tebrik etti ve başarı dileklerini iletti. Ziyarette Şube Başkanı Akdoğan yaptığı açıklamada: “Sayın Daire Başkanımız Kırıkkale ilimizde çeşitli görevlerde katkı sağlamış ve çalışmalarıyla ilimize değer katmıştır. Kendisine Kırıkkale’miz ve Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımız adına hayırlı olsun dileklerimizi iletir; Yeni görevinde de başarılarının devam etmesini temenni ederiz” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x