Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2024 Yerel SeçimlerSiyaset

Harun Ulusoy: Bittiniz, Bari İftira Atmayın

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy son günlerde Kırıkkale Belediyesi yönetiminin siyasete yakışmayan tutumlar sergilediğini ifade ederek çirkin oyunlar ortaya konmaya çalışıldığını vurguladı .

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy son günlerde Kırıkkale Belediyesi yönetiminin siyasete yakışmayan tutumlar sergilediğini ifade ederek çirkin oyunlar ortaya konmaya çalışıldığını vurguladı .

Ulusoy “Son günlerde seçimi kaybedeceğini, o çok sevdikleri koltuğa bir daha oturamayacaklarını farkedenler çirkin bir siyaset tarzı ortaya koymaya çalışıyorlar.” dedi.

ALGI VE İFTİRA ATIYORLAR

Harun Ulusoy açıklamasında Kırıkkale Belediyesi yetkililerinin  seçmen üzerinde basılı kurmaya çalıştığını ifade ederek “Bazı başkan vekilleri ve bazı müdürler telefonla sağı solu arayıp algı yaparak, iftira atarak oy kazanacaklarını ve kıymetli hemşehrilerimizi kandıracaklarını sanıyorlar. Bu kişiler, önce bizim belediye başkan adaylığındann çekileceğimiz yalanını uydurdular. Baktılar ki bu yalan tutmadı, aksine her geçen gün halkımızın büyük teveccühüne mazhar olduk, bu defa da aradıkları kişilere  ‘MHP’liler CHP kazanmasın diye bize oy veriyor.’ gibi gerçekle alakası olmayan yalanlar söylüyorlar. “dedi.

MHP’LİLER PARTİSİNİ BIRAKMAZ

Bu tür davranış ve tutumların siyaseten etik olmadığını belirten Ulusoy “Algıcıların yalan  söyledikleri şuradan belli; gerek kamuoyu araştırmaları gerekse şehrimizdeki hava gösteriyor ki CHP değil zaten MHP olarak biz kazanıyoruz. Bu durumun farkına vardıkları ve kendileri tarihin en ağır yenilgisine doğru emin adımlarla gittikleri için ne yapacaklarını şaşırdılar. Onlara bir kaç sözüm var; MHP’liler dimdik partisinin yanında durmakta ve zafere inanmaktadır, hatta birçok Ak Parti seçmeni şahsımıza ve partimize teveccüh göstermektedir. “dedi

SOKAĞA ÇIKAMADINIZ

Ulusoy açıklamasının cevabın devamında seçmenin karşısına mertçe çıkamayanların sinsi oyunlarla iktidarlarını devam ettirmeye çalıştığını vurguladı .

Ulusoy “Ayrıca şunları söyleyeyim; giderayak daha fazla çirkinleşmeyin. Bir seçim bürosu bile kuramadınız. Bir mahale toplantısı yapamadınız. Esnaf gezisine çıkamadınız. Mertçe çıkıp oy isteyemediniz. Bu tarz boş işlerle uğraşmak yerine zamanınızı şehre hizmet etmek için harcasaydınız şu anda birçok mahallemizde sular kesik olmazdı. Bu saatten sonra algıyla iftirayla oy alamazsınız.

10 YILLIK SALTANAT ÇÖKTÜ

Derme çatma kurduğunuz o büroya tehditle şantajla adam topluyorsunuz. O halinizle bile büronuza sandık koysak MHP yüzde 50’nin üstünde oy alır. Çünkü sizin yalanlarınıza en yakınınızda sandıklarınız bile inanmıyor. Ama merak etmeyin 1 Nisan’dan itibaren bizim başkanlığımız döneminde size, sizin 10 yıldır Kırıkkale insanına yaptığınızı yapmayacağız ve sizi dışlamayacağız, ötekileştirmeyeceğiz.

Çünkü biz yaradılanı, yaradandan ötürü severiz.” Şeklinde ifade etti.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x