Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2024 Yerel Seçimler

Halil Öztürk,Saygılı’ya aldanmayın

AKP Kırıkkale Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Saygılı’nın MHP’lilere yönelik oy çalışması tepkileri beraberinde getirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AKP Kırıkkale Belediye Başkan ve Adayı Mehmet Saygılı’nın MHP’lilere yönelik oy çalışması tepkileri beraberinde getirdi.

SAYGILI MANİPÜLASYONU
AKP Kırıkkale Belediye Başkan ve Adayı Mehmet Saygılı’nın MHP’lilere yönelik oy çalışması tepkileri beraberinde getirdi. MHP Adayı Harun Ulusoy bu çalışmaya istinaden Saygılı için ağır sözler içeren bir açıklama yaparken, MHP Milletvekili Halil Öztürk’te duruma tepki gösterdi ve tüm Kırıkkale’ye mesaj atarak MHP’nin seçimden çekilmediğini, sonuna kadar da adayın yanında olduklarını belirtti. Öztürk’ün Saygılı ekibinin bu tür girişimlerini tasvip etmediklerini söylediği ve siyaseti çirkinleştirdiklerine dikkat çektiği konuşuluyor.

SAKIN ALDANMAYIN
Durumla ilgili açıklama yapan Öztürk, “Son günlerde siyasi odaklar tarafından yaratılan “MHP seçimden bir parti lehine çekiliyor. MHP çalışmayı bıraktı” algısına ve manipülasyonuna hiçbir hemşehrimiz aldanmasın. Zira MHP, yapılan tüm kamuoyu araştırmalarında ve saha gözlemlerinde birinci partidir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
aliveli
aliveli
28 Mart 2024 12:14

memlekette ne kadar hırsız var bir adayın etrafında

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x