Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Hasan Cura’yı kaybettik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü eski personeli Hasan Cura geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

ÇOK SEVİLEN BİR KİŞİLİKTİ

Kırıkkale Belediyesi’nde bir dönem Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görev yapan ve devamında belediye bünyesinde görevine devam eden Hasan Cura evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. Cura burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 56 yaşında kalbine yenik düşerek hayata gözlerini yuman Hasan Cura, Kırıkkale basın camiasında da çok sevilen bir kişilikti.

BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN

Belediye Personeli Hasan Cura için Belediye binası önünde tören düzenlendi. Cura, belediye binası önünde mesai arkadaşları tarafından dualarla uğurlandı. Cura, Nur Caminde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mahalle’deki aile kabristanında toprağa verildi. Yenigün Gazetesi aile olarak merhuma rahmet kederli ailesi başsağlığı diliyoruz.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x