Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

HSYK adayları Kırıkkale’ye geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yargıda Birlik Platformu’nunHakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üye adayları Kırıkkale’de biraraya geldi.

Üye adayları katıldı

Kırıkkale’de görev yapan hakim ve savcıların ev sahipliğinde düzenlenen birliktelik gününe Yargıda Birlik Platformu HSYK üye adayları Ramazan Kaya, Bilgin Başaran, Selahaddin Menteş ve Kırıkkale’nin yakından tanıdığı Kırıkkale eski Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz katıldı. HSYK üye adayları, Kırıkkale’de görev yapan hakim ve savcılara seçim çalışmaları ve süreci hakkında bilgiler verdiler.

“Kırıkkale’yi seviyorum”

Şuan Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde bulunan Kırıkkale eski Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Kırıkkale’nin kendisi açısından çok önemli hatıralarla dolu olduğunu ifade ederek, “Burada meslektaşlarımızla biraraya gelmekten dolayı çok mutluyuz. İnşallah daha sık Kırıkkale’ye gelerek hatıralarımızı canlandıracağız” dedi.

“Çalışmalar devam ediyor”

HSYK seçimlerinin önemine değinen Yandırmaz, “Seçim öncesi çalışmalarımız plan dahilinde güzel bir şekilde devam ediyor. Üye adayları arasında Türk hukukuna senelerce büyük bir özveri ile katkıda bulunmuş arkadaşlarımız var. Üye adaylarımızı tanıtmak ve meslektaşlarımızla biraraya gelerek birliktelik oluşturmak adına çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu