Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İhracaat eğitimi yarın başlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ekrem Gök, KTSO ile Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliği ile ihracat eğitimi verileceğini söyleyerek eğitimlerin yarın başlayıp 9 Ekim’de sona ereceğini dile getirdi.

 

SERTİFİKA VERİLECEK

Ticaret ve Sanayi Odası’nda 6-9 Ekim tarihleri arasında saat 09.00 ila 16.00’da yapılacak olan eğitime çok sayıda kişinin katılması bekleniyor. Başkan Ekrem Gök, kayıtların Ticaret ve Sanayi Odası ile AHİKA Kırıkkale Yatırım Destek Ofisi’ne yapılacağını söyleyerek, başvuruların 2 Ekim 2015 Cuma günü mesai bitiminde sona erdiğini dile getirdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gök, “Hali hazırda ihracat yapan ve bu konuda bilgi düzeyini artırmak isteyenler ile daha önce ihracat yapmamış fakat ürünlerini yurtdışına pazarlamayı düşünen Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları, Ziraat Odaları ve diğer mesleki örgütlere üye firmaların yöneticileri veya ilgili bölümlerinde çalışanlar eğitimin hedef kitlesini oluşturmaktadır” dedi.  Hedef kitle haricinde boş kontenjan kalması durumunda katılımın diğer isteklilere de açık olacağını söyleyen Başkan Gök, “Eğitim sonunda başarılı katılımcılara sertifika verilecek ve daha sonra gerçekleştirilecek dış ticaret eğitimlerinde öncelik tanınacaktır” diye konuştu.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu