Siyaset

İl Başkanı Engin Pehlivanlı Yeni Yönetimini Açıkladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı Genel Merkezin onaylamasının ardından yeni yönetimini açıkladı.

HABER: TAHİR ERDEM

Bir süredir merakla beklenen AK Parti Kırıkkale İl teşkilatının yeni yönetimi belli oldu. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı yönetim kurulunu oluşturarak genel merkeze sundu. Ak Parti Genel Merkezi sunulan 40 kişilik listesi onayladı. Onaylanan

Pehlivanlı “4 Temmuz 2023 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile Kırıkkale İl Başkanı olarak atanmamızın ardından yeni il yönetim kurulu oluşturma çalışmalarına başladık. Ak Partinin temel ilkelerini kabul etmiş, çevresinde sevilen, güvenilen isimlerden bir liste oluşturmaya çalıştık.

Bunu yaparken de partimizin tüm dinamiklerini dikkate alan, kimseyi dışlamayan bir yol izledik. Yoğun bir çalışma temposu içerisine gireceğiz. Hızımıza ayak uyduracak isimleri bulmak için çok geniş bir isim havuzundan listemizi oluşturmaya çalıştık.

Netice itibariyle Ak Parti Genel Merkezimiz yönetim kurulu listemizi onayladı. İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirilen tüm yol arkadaşlarımı kutluyorum. 2024 yılında yapılacak mahalli idareler seçiminde Kırıkkale’de tüm belediyeleri kazanmak ana hedefimizdir. Yönetim kurulu listemizin hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan temenni ediyorum” diye konuştu.

İŞTE YENİ YÖNETİM

İl Başkanı Engin Pehlivanlı’nın yönetiminde, Resul Doluca, Arap Ali Cengiz, Nurgül Doğmuş, Haluk Ercan, Yusuf Baran, Muhammet Genç, Hakan Şahin, Turgay Akçay, Esra Cebeci, Hakan Şahingöz, Pevril Altın, Orhan Öztürk, Tarık Erdal, İlhan Kartal, Erhan Mesut, Turan Duruyürek, Alparslan Yılmaz, Cehti Pehlivanlı, Burhanettin Kurnaz, Günsu Dilara Altun, Emre Baştuğ, Mahmut Derenem, Nezahat Bakır, Mehmet Olgun, Cahit Çiçek, Ümit Karakurt, Burak Özçam, Mecbure Altınışık, Halil Avan, Akif Yılmaz, Yılmaz Kaya, Musa Karayel, Berat Duran, Gökhan Bulut, Kadir Şahin, Rabiye Özaydın, Yusuf Cemil Yıldırım, Emine Güneş ve İsmail Aksun görev aldı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu