Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

İl Emniyet Müdürlüğüne Günter Şenses Atandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bugün Yayınlanan kararname ile Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlunun Kom Daire Başkanı olarak atanmasından dolayı boşalan Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne Kilis Emniyet Müdürü Günter Şenses atandı.

Günter Şenses Kimdir

1970 Bulgaristan doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Ankara Sincan ilçesinde tamamladıktan sonra 1984-1988 yılları arasında Polis Kolejinde, 1988-1992 yılları arasında da Polis Akademisinde eğitimine devam etti. 1992 yılında Polis Akademisinden Komiser Yardımcısı rütbesiyle mezun olarak mesleğine başladı. Sırasıyla İstihbarat Daire Başkanlığı, Bursa Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Edirne Emniyet Müdürlüğü, Elmadağ Polis Meslek Yüksek Okulu ve Ankara Emniyet Müdürlüğü kadrolarında çalıştı. 2015 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ederek Polis Başmüfettişi, bilahare İstanbul Adile-Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü olarak görev yaptı. 26.10.2016 tarihli kararname ile Kilis İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Evli ve üç çocuk babasıdır.​

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x