Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

İlkokul öğrencilerine üniversiteyi anlattılar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlkokul öğrencilerine üniversiteyi anlattılar

Kırıkkale Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencileri, ziyaret ettikleri ilkokulda öğrencilere üniversiteli olmanın ne anlama geldiğini anlattılar.

 

HEDİYELER VERİLDİ

Öğrenciler üzerinde üniversiteli profili oluşturmaya yönelik hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kırıkkale Üniversite İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencileri Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesine bağlı Karaahmetli Köyü İlkokulu öğrencilerini ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında çocuklar üzerinde gelecek planlamasına yönelik sunumlar yapan öğrenciler, sonrasında birlikte çiçek ağacı ve çim adam yaparak eğlendiler. Yrd. Doç. Dr. Cihat Kartal koordinatörlüğünde, Prof. Dr. Tülin Durukan ve Yrd. Doç. Dr. Melahat Öneren danışmanlığında gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında ziyaret sonrası öğrencilere Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Ofisi tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x