Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

İmam Hatip Lisesi’ne kütüphane açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesine kütüphane açıldı. Okul Müdürü İdris Akgül, yaptığı açıklamada İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerin eğitimine destek olacak her türlü imkanı fazlasıyla sağladıklarını belirtti.

 

816 ÖĞRENCİ İSTİFADE EDİYOR

Okul binasında hizmete giren kütüphaneden 52 öğretmen ile 816 öğrencinin istifade ederek her türlü araştırmayı yaptıklarını belirten Akgül şunları söyledi: “Okulumuza girişimlerimiz neticesinde güzel bir kütüphane kazandırmış olduk. Kütüphanemizde hem dini hem de kültürel eserler var. Yaklaşık olarak 3 bin civarında esere sahibiz. Bu çabalarımızın hepsi geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için. İnşallah bu emeklerimizin karşılığını alacağımızı ümit ediyoruz. Günümüz şartlarında bilgiye ulaşmak oldukça kolaylaştı. Biz bu kolaylığı daha da verimli hale getirerek bilgiye hızlı ulaşmayı hedefledik. Okulumuzda zengin bir kütüphanenin olması büyük önem taşıyor. Öğrencilerin kaynak kitapları okumaları onlara farklı bir kazanım da sağlamış oluyor”

 

KÜTÜPHANELER RÖVANŞTA

Kütüphanelerin son yıllarda pek rövanşta olmadığını belirten Akgül, “Amacımız kütüphaneleri, kütüphane kültürünü canlandırmak ve eski değerini yeniden kazandırmaktır. Kitap ve öğrenci iki arkadaş gibidir ve bu ilişki her zaman üst düzeyde olmalıdır. Bunu sağlamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize dini, mesleki ve beşeri ilimleri vererek onları daha da başarılı hale getirip üniversitelerin farklı alanlarına göndermeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle onları ne kadar çok kitapla tanıştırırsak ufuklarına o kadar ışık tutmuş oluruz” dedi.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu