Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Karaahmetli Tokmak Köfte’nin Tanıtımı Yapılacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti Kazan şehrinde 16-19 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Şefler Şampiyonası ve Helal Gıda Formunda, Kırıkkale’nin yöresel yemekleriyle şampiyonaya katılan Kırıkkale Pastacılar Aşçılar Kebapçılar Derneği Başkanı Özgür Dönmez, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nu ziyaret etti.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Tataristan Cumhuriyeti Kazan şehrinde düzenlenecek şampiyona katılacak olan Kırıkkale Pastacılar Kebapçılar Derneği Başkanı Özgür Dönmez, şampiyona hakkında Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nu ziyaret ederek bilgilendirdi. 16 kişilik ekibiyle Keskin Tava, Kırıkkale Pelte ve Yoncalı Kuzu Sorba Çorbası yemekleriyle şampiyonaya katılacaklarını belirten Dernek Başkanı Dönmez, coğrafi işaret başvurusu yapılan Karaahmetli Tokmak Köfte’nin tanıtımının yapılacağını ifade etti.

16-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Şefler Şampiyonası ve Helal Gıda Formu (Kazan Forum International Chiefs Cup By Word Helal Summit) adıyla düzenlenecek olan şampiyonaya dünyanın her bölgesinden katılımların olacağı bilgisini veren Başkan Dönmez, Kırıkkale’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Uluslararası düzenlenecek şampiyonada Dernek Başkanı Dönmez’e ve beraberindeki ekibine başarılar dileyen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov’a iletilmek üzere Teşekkür Mektubu ve beraberinde Kırıkkale’nin halk ozanı Hacı Taşan’ın eserlerinin yer aldığı plak verildi. Dernek Başkanı Dönmez, Vali Tekbıyıkoğlu’na yarışmalar ve organizasyonlar ile Kırıkkale’nin isminin uluslararası alanda duyurulması için verdiği desteklerden dolayı teşekkürde bulundu.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu