Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Katılım Belgelerini Saygılı Verdi

Kırıkkale Belediyesinin gençlere yönelik faaliyetleri devam ediyor. Kırıkkale Belediyesinin gençlere yönelik düzenlediği kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlere Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından “Katılam Belgeleri” verildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BELEDİYENİN DESTEKLERİ İLE 3 KURS TAMAMLANDI
Kırıkkale Belediyesinin destekleri ve Genç Kalem organizesinde gerçekleştirilen farklı yaş gruplarında ki gençlere yönelik Diksiyon, Acil İlk Yardım ve Fotoğrafçılık kursları tamamlandı. Kırıkkale Belediyesine ait Genç Kitap&Kahve’de bir ay süre ile gerçekleştirilen kursaları tamamlayan gençlelere Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın katıldığı tören ile katılım belgeleri verildi. Yeni normalleşme döneminde Covid-19 tedbirlerine uyularak gerçekleştirilen kurslara gençlerin ilgisinin yoğun olduğu gözlemlendi.

SAYGILI: SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞMESİNE KATKI VERMEK İSTİYORUZ
Gençlere yönelik faaliyetleri devam ettirdiklerini yakın zamanda hizmete alacakları Gençlik Merkezinde her yaş grubuna hitap eden çalışmaların yapılacağını vurgulayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Hedefimiz, iletişime açık, ortak çalışma yapabilem, aile ve toplum ilişkilerinde rol üstlenebilen, toplumsal ihtiyaçlara önem veren sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak. Bu amaç doğrultusunda Kırıkkale Belediyemizce desteklediğimiz bir dizi kursu tamamladık. Gençlerimiz burada edindikleri bilgi, beceri ve tecrübeleri gelecek hayatlarında kullanacaklar. Buna vesile olmak bizleri sonderece mutlu ediyor. Bu yöndeki çalışmalarımızda sürecek” dedi.

İYİLİK PAYLAŞILDIKÇA ÇOĞALIR
Genç Kalem Koorinatörü Baybars Ali Kazancı’da iyiğin paylaşıldıkça çoğaldığını, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın da düzenlenen kurslara verdiği katkı ile bu iyiliğin yayılmasına katkı sağladığını belirtti. Kursların bir ay süre ile günde iki saat olacak şekilde yeni normalleşme tedbirlerine uyularak gerçekleştirildiğini belirten Kazancı, Kırıkkale Belediyesince desteklenen Takı Tasarım Kursunun şuan devam ettiğini bunun yanı sıra yeni kursların ileriki zamanlarda açılacağını belirtti. Konuşmaların ardından Diksiyon, Acil İlk Yardım ve Fotoğrafcılık kurslarını başarı ile tamamlayan gençlere katılım belgeleri Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından verildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x