Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Kerem Dinç ”Keskin İçin Bende Varım Dedi”

Kerem Dinç MHP Keskin Belediye Başkan A.Adaylığı başvurusunu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine yaptı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin ilçesinin tanınmış ailerinden Dinç ailesinin, İç İşleri Bakanlığı Siber Suçlar Daire Başkanlığında bürokrat olan Kerem Dinç Keskin Belediye Başkan A.Adaylığı için istifa etti.

ADAYLIK BAŞVURUSUNU MHP GENEL MERKEZİNE YAPTI
Bürokrat Kerem Dinç, MHP Kırıkkale İl Başkanı Avukat Murat Abalı ile birlikte Keskin Belediye Başkan A.Adaylık başvurusunu yaptı. Genel Merkezde Lider Devlet Bahçeli’yi ve teşkilat yöneticilerini ziyaret etti. Dinç adaylık başvuru sonrası yaptığı açıklamada ; ”Kıymetli hemşehrilerim; doğduğum, büyüdüğüm, çocukluk yıllarımdan beri sizlerin hizmetkarı olmayı hayal kurduğum Keskinimiz için hep birlikte yeni bir yolculuğa başlıyoruz.Mensubu olmaktan onur, gurur ve şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Keskin Belediye Başkan Aday Adaylığı’na İl Başkanımız Sayın Murat Abalı ile birlikte, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendi’yi makamında ziyaret edip, hayır dualarını alarak yola çıkmış bulunuyorum.

Ayrıca Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Sadir Durmaz beyefendi’yi ve Sayın Feti Yıldız beyefendileri’de ziyaret ederek başvuru dilekçelerimizi kendilerine teslim etmiş bulunuyorum.
Bu süreçte yanımızda olan Başta MHP Kırıkkale İl Başkanımız Sayın Murat Abalı’ya, gönül dostlarıma, dava arkadaşlarıma ve birbirinden kıymetli Keskin’li hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Allah yar ve yardımcımız osun.
Selam ve dua ile.. ifadelerini kullandı.

Kerem Dinç ''Keskin İçin Bende Varım Dedi'' - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kerem Dinç ”Keskin İçin Bende Varım Dedi” – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kerem Dinç ''Keskin İçin Bende Varım Dedi'' - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kerem Dinç ”Keskin İçin Bende Varım Dedi” – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x