Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye SeçimleriSiyaset

Keskin’de Büyük Çekişme

AK Parti'de gözlerin çevrildiği ilçe adayları ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bugün toplanan alt komisyon yerel yöneticilerin görüşlerini aldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti’de gözlerin çevrildiği ilçe adayları ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bugün toplanan alt komisyon yerel yöneticilerin görüşlerini aldı.

Keskin için Dede Yıldırım, Kerem Dinç ve Esra Yılmaz isimlerinin komisyona verildiği, bu isimlerden Kerem Dinç’in adaylık yolunda bir adım önde olduğu ifade edildi.

ANKET YAPILACAK 

Dikkatlerin çevrildiği ilçelerden birisi olan Keskin’de kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Bugün yapılan toplantı da yerel yöneticiler ilçelerde aday olmasını istedikleri isimleri komisyona verirken Keskin için 3 ismin AK Parti aday belirleme komisyonuna verdiği bilgisine ulaşıldı. Bu isimlerin mevcut başkan Dede Yıldırım, Kerem Dinç ve Esra Yılmaz olduğu öğrenilirken 3 isimden Kerem Dinç’in diğerlerine göre bir adım daha önde olduğu kaydedildi. Keskin’de önümüzde ki günlerde bu üç isimle ilgili bir anket yapılacağı da edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Kaynak : Ayrıntı Gazetesi

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x