Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Kırıkkale BİLSEM öğrencileri ödüllerle döndü

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ankara bölge sergisine katılan Kırıkkale İl Özel İdaresi Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri ödüllerle döndü. 3 projede Kırıkkale'yi temsil eden öğrenciler 3 başarı ile kente büyük bir gurur yaşattı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ankara bölge sergisine katılan Kırıkkale İl Özel İdaresi Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri ödüllerle döndü. 3 projede Kırıkkale’yi temsil eden öğrenciler 3 başarı ile kente büyük bir gurur yaşattı.


18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ankara’da düzenlendi. Yarışmadaki sergiye Kırıkkale BİLSEM öğrencileri de katıldı.Başarılı bir ekip çalışmasının sonucunda öğrencilerden Belma Uslan, Sümeyye Rana Demiralp ve Gökçen Kıymaz Türkçe alanında birincilik ödülüne layık görüldü ve Türkiye finallerinde Kırıkkale’yi temsil edecek.Ahmet Uraz Avcı, Muhsin Said Koç, Sıdıka Reyyan Gönül, teknoloji tasarım alanında ve Zeynep Sude Varlı, Ilgın Efsa Coşkun ise değerler eğitimi alanında bölge ikincisi olarak dereceye girdi.
Öğrencilerin ödülleri Ankara’da düzenlenen törende verildi.
BİLSEM öğrencilerinin başarısı eğitim çalışanları ve diğer öğrenciler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.
BİLSEM Müdürü Necmettin Yumuşak konu ile ilgili bilgiler vererek, “Danışman öğretmenlerimiz Nazlı Saluk, Sevil Olcay Arslaner ve Selçuk Yurtoğlu’na, ayrıca bu süreçte bizlere desteklerini hiç esirgemeyen Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Rıza Aydın’a, Özel Eğitim ve Rehberlikten sorumlu Şube Müdürümüz Bülent İçbudak’a ve velilerimize, öğrencilerimize çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x