Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelSpor

Kırıkkale Müftülüğü ” Spor ile Bedenini Arındır” Adlı proje başlattı

Bilinçli, şuurlu, vatan ve millet sevdalısı sağlıklı bir genç birey yetiştirmek amacıyla Kırıkkale İl Müftülüğü, " İlim ile Ruhunu, Spor ile Bedenini Arındır" adlı proje başlattı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bilinçli, şuurlu, vatan ve millet sevdalısı sağlıklı bir genç birey yetiştirmek amacıyla Kırıkkale İl Müftülüğü, ” İlim ile Ruhunu, Spor ile Bedenini Arındır” adlı proje başlattı.

KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİLERE İÇİN KURS
Kırıkkale İl Müftülüğü, gençlik koordinatörleri ve manevi danışmanlar rehberliğinde İl müftülüğüne bağlı Nokta Camii Diyan​​​​​​​et Gençlik Merkezi’nde erkek ve kız öğrencilere ayrı zaman dilimlerinde farklı etkinliklerle ulaşmaya çalışıyor. Bu kapsamda Kırıkkale İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce gençlerin, milli ve manevi değerlerini kavramış, özümsemiş, bilinçli, şuurlu, vatan ve millet sevdalısı, sağlıklı bir birey olarak yetiştirmek amacıyla ” İlim ile Ruhunu, Spor ile Bedenini Arındır” projesi hayata geçirildi.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Proje kapsamında haftanın yedi günü açık tutulan gençlik merkezinde kız ve erkek öğrenciler için ayrı gün ve saatl​​​​​​​erde olmak üzere alanında uzman antrenKoordinatörü Uzman Vaiz Hilmi Keleş koordinesinde devam eden projeye başta gençler olmak üzere Kırıkkale’de büyük ilgi gördü.Antrenörler​​ eşliğinde tekvando, güreş, boks kursları devam ediyor.

dsc-056460161.jpg​​​​​​

dsc-066560166.jpg

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x