Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Peygamberimiz ve Gençlik Anlatıldı

Peygamberimizin doğumunun 1386. Yıldönümü münasebetiyle Kırıkkale Fen Lisesi’nde bir program düzenlendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Peygamberimizin doğumunun 1386. Yıldönümü münasebetiyle Kırıkkale Fen Lisesi’nde bir program düzenlendi.

Düzenlenen programa Kırıkkale Müftülüğü’nden Uzman Vaiz Dr. İbrahim Sağlam ve Kız Kuran Kursu usta öğreticileri katıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu sinevizyon gösterisinin ardından Dr. İbrahim Sağlam bir seminer verdi.

Dr. Sağlam, bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, peygamberimizin doğum günü münasebetiyle tüm Türkiye’de bir dizi etkinlikler gerçekleştirdiğini, bu etkinliklerin de “Peygamberimiz ve Gençlik” teması altında ele alındığını belirtti.

Dr. İbrahim Sağlam, peygamberimizin ahlak ve şemailini ele alırken günümüz gençliğinin ondan örnek alması gerektiğinin altını çizdi. Cesaret, bilgi ve ahlak örneği peygamberimizin bu özelliklerinin çok iyi bilinmesi gerekliliği üzerinde durdu.

Okul Müdürü Nusret Kılıç da Peygamberimizin doğumunun 1386. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen etkinliğe katılımlarından dolayı Uzman Vaiz Dr. İbrahim Sağlam ve Kız Kuran Kursu usta öğreticilerine teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x